RODO

INFORMACJA O PRZETWARZANIU DANYCH OSOBOWYCH PRZEZ VITAL LIFE 24 SP. Z O.O.

 

 

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Vital Life 24 spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Olsztynie, 10-457, przy ul. Wyszyńskiego 5b lokal 214.

 

  1. Poniżej znajdziecie Państwo wszelkie niezbędne informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w związku z realizacją współpracy w zakresie przedmiotu działalności gospodarczej Vital Life 24 sp. z o.o. W celu uzyskania dalszych szczegółowych informacji należy kontaktować się z inspektorem ochrony danych osobowych pod adresem Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

 

  1. Dane osobowe przetwarzane są w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowiska oferowane przez Vital Life 24 sp. z o.o. w tym obsługiwaniu zgłoszenia, udzielania przez spółkę odpowiedzi na zapytania, składania przez spółkę ofert współpracy i pracy, przekazywania dalszych informacji, nawiązywania kontaktu telefonicznego i mailowego.

 

  1. Vital Life 24 sp. z o.o. przetwarza wyłącznie dane niezbędne do wskazanych w pkt. 3 celów, jednocześnie informując, że przekazanie danych jest dobrowolne. Jednakże, brak wyrażenia zgody na przetwarzanie danych spowoduje odstąpienie przez Vital Life 24 sp. z o.o. od procesu rekrutacji oraz związanych z nim działań.

 

  1. Podstawą prawną przetwarzania danych art. 6 ust. 1 lit. a, b, c RODO w tym wyrażona przez Państwa zgoda oraz uzasadniony interes Vital Life 24 sp. z o.o. polegający na realizacji celów prowadzonej działalności gospodarczej. 

 

  1. Dane osobowe będą przechowywane przez okres istnienia prawnie uzasadnionego interesu administratora, nie krócej niż przez czas trwania Państwa współpracy z Vital Life 24 sp. z o.o., chyba że Państwo wyrażą sprzeciw wobec przetwarzania danych.

 

  1. Państwa dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom współpracującym z Vital Life 24 sp. z o.o. w ramach prowadzonej działalności gospodarczej, w szczególności pracownikom spółki i podmiotom świadczącym usługi zewnętrzne. Podmiotom tym udzielony zostanie dostęp do Państwa danych wyłącznie w celu realizacji powierzonych im zadań.

 

  1. Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

 

  1. Możecie Państwo także skorzystać z uprawnienia do złożenia wobec Administratora sprzeciwu wobec przetwarzania Państwa danych oraz prawa do przenoszenia danych do innego administratora danych. W przypadku wyrażenia dobrowolnej zgody, przysługuje Państwu prawo cofnięcia zgody na przetwarzanie danych w dowolnym momencie co nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

 

  1. Informujemy także, że przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uznają Państwo, iż przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2018 r., poz. 1000) lub przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE.L Nr 119, str. 1).

 

  1. Dane udostępnione przez Państwa nie będą podlegały zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji oraz profilowaniu.

 

  1. Administrator nie zamierza przekazywać danych poza teren Unii Europejskiej lub organizacji międzynarodowej.

 

Copyright © 2016 Vital Life 24.  Created by Witryna & Fotfot.